Foto: Envato Elements

Slik blir tirsdagsværet

Vinterværet fortsetter på Kanariøyene.


«Vinterværet» fortsetter på Kanariøyene, med regn, lavere temperaturer og vind. 

OBS-varselet for sterk vind er over på Tenerife og La Palma for denne gang, men på onsdag er det gult varsel for regn sør på Gran Canaria, sør og nord på Tenerife, hele La Gomera, La Palma og El Hierro. 

Sør på Gran Canaria kan det komme inntil 15 mm nedbør på en time. 

På Tenerife kan det komme inntil 60 mm nedbør på en time i sør og øst, 60 mm i fjellene i nord, og vind opptil sterk kuling i nordøst. 

Været denne tirsdagen

Gran Canaria

På Gran Canaria blir det perioder med overskyet vær, spesielt på ettermiddagen og kvelden. Det kan komme noen regnbyger enkelte steder i sør og vest. Resten av øya får perioder med overskyet vær og delvis overskyet vær, spesielt i nordøst og indre strøk. Muligheter for lette regnbyger enkelte steder. 

Tenerife

Delivs overskyet vær som blir mer overskyet i sør og vest på ettermiddagen. Lette regnbyger kan komme enkelte steder. Temperaturene kan synke noe. Ettermiddagsvinden kan komme opp i bris langs kysten, med sterk vind i fjellene og i nordvest. 

Lanzarote

Delvis overskyet vær med muligheter for lette regnbyger. Temperaturene kan synke noe, med moderat vind fra ettermiddagen. Bris langs kysten i nord, og vinden kan ta seg opp utover ettermiddagen i øst og nordvest. 

 

Debatt
Canariavisen – Nyheter fra Gran Canaria, Tenerife, Kanariøyene oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.