Slik blir været denne uka

NYTT: Canariavisen lanserer ukentlig værmelding, slik at du kan sjekke om det blir ????️ eller ????. PS! Send oss dine bilder fra Kanariøyene! Vi tar med de beste i neste ukes værmelding. «


Det merkes at vinteren er i anmarsj på Kanariøyene. Temperaturene i forrige uke var ikke mye å skryte av, med regn flere steder.

Denne uka blir det mindre regn og litt varmere enn de foregående dagene, men temperaturene holder seg fortsatt på rundt 18 - 22 grader de fleste steder.

Været på Gran Canaria

Sør på Gran Canaria blir det delvis skyet i begynnelsen av uka, men for det meste sol fra tirsdag av. Temperaturene ligger på 19 - 20 grader denne uka.

I hovedstaden Las Palmas starter uka med nok en regndag, før det blir et par riktig så pene dager med 20 - 21 grader og sol. På torsdag og fredag er det igjen muligheter for regn i byen.

Været på Tenerife

Sør på Tenerife blir det skiftende vær også denne uka, med nedbør på mandag og onsdag. Resten av uka får for det meste sol og temperaturene ligger på 21 - 22 grader.

Nordsiden av Tenerife får imidlertid regn store deler av uka. Både på mandag, onsdag, torsdag og fredag er det ventet regn. Tirsdag, lørdag og søndag får for det meste sol.

Været på Lanzarote og Fuerteventura

På hele Lanzarote og Fuerteventura blir det mye overskyet vær de neste dagene, men onsdag og lørdag blir trolig skikkelige soldager. Temperaturene ligger på 20 - 21 grader, også her.

På Lanzarote er det i tillegg sendt ut gult OBS-varsel på mandag, for bølger på inntil fire meter. De høye bølgene vil spesielt komme nord på øya.

Send inn dine værbilder

Vil du ha dine bilder med i neste værmelding? Send de til oss på [email protected]. Bildet må være tatt på Kanariøyene den siste uka for å kunne være med.