Siste

Slik fyller du ut det spanske innreiseskjemaet - skritt for skritt

Mange har spørsmål om det spanske innreiseskjemaet, Spain Travel Health. Skjemaet er obligatorisk for alle reisende til Spania. I denne guiden viser vi deg hvordan du fyller ut skjemaet, skritt for skritt. «


Oppdatering 30.10.2021: Det har kommet en liten endring på utfyllingen av det obligatoriske spanske helseskjemaet. Det er siden med helseerklæring som har fått ett ekstra valg når man skal velge EU-sertifikat. Tidligere var det ett valg uansett hvilket land dette var utstedt i, men nå har landene utenfor EU med EU-godkjente EU-sertifikater fått eget valg, så man må velge alternativ 2 i stedet for alternativ 1 som tidligere. Det er spørsmålet som er innbokset i rødt på bildet.

Innlegget ble opprinnelig publisert 10. oktober, og er hentet frem igjen for nye lesere.

Mange har latt seg frustrere av det lange og til tider kompliserte innreiseskjemaet i Spania.

Skjemaet er obligatorisk for alle reisende å fylle ut, og inneholder informasjon om den reisende, hvor du reiser fra, hvor du skal bo, og din heklsesituasjon.

Flere lesere har i det siste tatt kontakt med spørsmål om skjemaet. Hvorfor må det fylles ut i tillegg til å ha coronasertifikat?

Hvordan i all verden skal du fylle ut skjemaet hvis du har Æ, Ø eller Å i navnet?

Hva kan du fylle ut når?

Hvor finner jeg skjemaet?

Spørsmålene er mange. I denne videoguiden viser vi deg hvordan du ordner Spain Travel Health (SpTH) sitt innreiseskjema, skritt for skritt.