Sommerens musikale begivenhet på Kanariøyene: Costa Canaria Soul Festival

av | 27.01.2020

Ved San Agustin-stranden på Gran Canaria arrangeres det for sjette år på rad en gratisfestival med noen av de beste internasjonale soulartistene, mellom 31. juli og 2. august.

Formatet fra tidligere år opprettholdes, med tre dager festival, og to netter med konserter, der flere av de største beste soulartistene opptrer. I tillegg blir det DJ-show og workshops i løpet av festivalen.

Selve «hovedretten» under festivalen blir Benjamin Latimore – en legende innen soul, og en del av Blues Hall of Fame siden 2017.

Latimore ble født 7. september 1939, og er en amerikansk sanger, pianist og låtskriver, og er spesielt godt kjent innen blues og R&B.

Han ble født i Charleston, Tennessee, og ble påvirket av countrymusikk, baptistkirkenes kor, og blues. Hans første yrkeserfaring var som pianist for flere grupper i Florida, inkludert Steve Alaimo.

Han spilte for første gang rundt 1965 for Henry Stones Dade-plateselskap i Miami, Florida før han flyttet over til Glades, og slo gjennom med sin første store suksess i 1973, med sin jazzversjon av «Stormy Monday» av T-Bone Walker.

I 2014 var han med på The Tonight Show med Jimmy Fallon.

Festivalen har gratis inngang. Vi kommer til å publisere programmet for Costa Canaria Soul Festival når det blir tilgjengelig på våre Det Skjer-sider.

Setter du pris på Canariavisen? Følg oss gjerne på Facebook!

Andre nyheter:

Varme og calima tar over for regnværet

Varme og calima tar over for regnværet

Etter at Kanariøyene opplevde lett regn denne torsdagen ser det ut til at varmen nå tar over. Aemet varsler temperaturer på over 34 grader i innlandet sør, øst og vest på Gran Canaria. Også innlandet på Lanzarote og Fuerteventura får en brennhet fredag. Sammen med...

Beordrer gjenåpning av lukkede utlendingsinternater

Beordrer gjenåpning av lukkede utlendingsinternater

Innenriksdepartementet har beordret gjenåpningen av interneringssentre for immigranter på Kanariøyene, etter at de stengte når landet var i unntakstilstand. De båtflyktningene som ikke kvalifiserer til opphold på bakgrunn av et beskyttelsesbehov vil bli internert i...

Flere biler totalskadet etter bilbrann i Las Palmas

Flere biler totalskadet etter bilbrann i Las Palmas

Syv biler og en motorsykkel har blitt totalskadet i branner i Las Palmas tidlig torsdag morgen. Brannen skal ha brutt ut rundt klokken 4 torsdag morgen i Calle Sargento Provisional i La Feria del Atlántico-nabolaget. Brannvesenet melder at det ble brukt tusen liter...

128 båtflyktninger ankom Kanariøyene torsdag morgen

128 båtflyktninger ankom Kanariøyene torsdag morgen

Redningstjenesten har reddet 128 båtflyktninger utenfor Kanariøyene torsdag morgen, melder nødsentralen. 55 menn fordelt på tre båter ble reddet utenfor Gran Canaria og er sendt til Arguineguín-leiren. Denne leiren ble for kort tid siden tømt og flyktningene sendt til...