Sommerens musikale begivenhet på Kanariøyene: Costa Canaria Soul Festival

1 min


Annonse

Ved San Agustin-stranden på Gran Canaria arrangeres det for sjette år på rad en gratisfestival med noen av de beste internasjonale soulartistene, mellom 31. juli og 2. august.

Formatet fra tidligere år opprettholdes, med tre dager festival, og to netter med konserter, der flere av de største beste soulartistene opptrer. I tillegg blir det DJ-show og workshops i løpet av festivalen.

Selve «hovedretten» under festivalen blir Benjamin Latimore – en legende innen soul, og en del av Blues Hall of Fame siden 2017.

Latimore ble født 7. september 1939, og er en amerikansk sanger, pianist og låtskriver, og er spesielt godt kjent innen blues og R&B.

Han ble født i Charleston, Tennessee, og ble påvirket av countrymusikk, baptistkirkenes kor, og blues. Hans første yrkeserfaring var som pianist for flere grupper i Florida, inkludert Steve Alaimo.

Han spilte for første gang rundt 1965 for Henry Stones Dade-plateselskap i Miami, Florida før han flyttet over til Glades, og slo gjennom med sin første store suksess i 1973, med sin jazzversjon av «Stormy Monday» av T-Bone Walker.

I 2014 var han med på The Tonight Show med Jimmy Fallon.

Festivalen har gratis inngang. Vi kommer til å publisere programmet for Costa Canaria Soul Festival når det blir tilgjengelig på våre Det Skjer-sider.

Annonse:


Del med dine venner!

0 kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *