ANNONSE

Spar Gran Canaria vinner pris for butikkdesign

av | 17.02.20

Tips oss!

Har du tips til saker vi bør skrive om? Ta kontakt.

Arkitektfirmaet RCO Arquitectos studio har vunnet EuroShop RetailDesign-prisen for beste butikkdesign – og butikken finner du i Puerto Rico sør på Gran Canaria.

73 forskjellige butikker konkurrerte om den gjeve prisen, og Spar i Puerto Rico slo både Versace i Miami og Virgin Megastore i Dubai.

Butikken ligger på det moderne, nye kjøpesenteret The Market i Puerto Rico. Det kanariske arkitektselskapet vant prisen under en spektakulær galla i Düsseldorf.

Prisen fokuserer på orginale butikkdesign og konsepter, og viser at Gran Canaria hevder seg på verdensbasis med sin moderne og spennende arkitektur og innovasjon innen farger, materialer, lys, og visuell markedsføring.

Spar-butikken på kjøpesenteret The Market har design inspirert av tradisjonelle markeder i moderne omgivelser. Butikken er 2000 kvadratmeter stor, og har flere egne temaområder med gourmetmat og delikatesser.

I en egen osteseksjon har butikken stilt ut mer enn 400 forskjellige oster fra både Kanariøyene og flere av verdens beste osteproduserende land. I den unike «vinkjelleren» finner man over 500 vinmerker, og et eget område for smaksprøver.

Også en egen seksjon for lokalt øl fra mikrobryggerier på Kanariøyene finnes her.

ANNONSE

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *