Slik så det ut etter at de frekke tyvene hadde slått til. Foto: Privat

Stjal alle dekkene til norske Ann Cathrin: –⁠ Toppen av frekkhet


For norske Ann Cathrin El Allaoui ble ikke denne mandagen helt som hun hadde tenkt. På ettermiddagen fikk hun nemlig den utrolige beskjeden: noen hadde satt bilen hennes på lecablokker og stjålet alle hjulene.

El Allaoui forteller til Canariavisen at hun hadde lånt bort bilen til et familiemedlem, og at bilen var parkert i Calle Agáldar i Vecindario da de frekke tyvene slo til.

– Jeg har lånt den bort til et familiemedlem og hun har vel parkert den der. Den er bare satt på lecablokker. Det er så frekt. Alle fire hjula også, med felgene mine. Jeg synes de var ganske fine. Jeg fikk de i bursdagsgave for fire år siden, forteller hun til Canariavisen.

Dyre dekk og felger

El Allaoui forteller at det var snakk om relativt dyre dekk og felger fra Michelin.

– Michelindekk koster jo 400 euro bare for dekkene og 1200 euro for felgene, for det var bra felger. Den er jo forsikra så jeg får håpe jeg får igjen noe.

Utlover dusør

Hun forteller at ektemannen hennes har utlovet en dusør på 500 euro til den som vet hvem som har stjålet dekkene.

– Det er sånt man opplever en gang i livet. Hva får man gjort. Det er den følelsen av å bli stjålet fra. Du føler deg lurt og tråkka på. 500 euro til den som vet hvem som har tatt dem, for det er toppen av frekkhet, avslutter El Allaoui.

Ann Cathrin El Allaoui er fast bosatt på Gran Canaria og administrator i Facebook-gruppen Nordmenn i Puerto Rico. Hun er godt kjent i det norske miljøet på Gran Canaria. I gruppen har hun også lagt ut et innlegg om hendelsen.

Slik så dekkene og felgene ut. Ann Cathrin håper nå at folk holder et ekstra øye med grupper for kjøp og salg i tilfelle tyvene forsøker å selge tyvegodset. Foto: Privat