Stor Anfi del Mar-eier begjært konkurs

Select Page

[secondary_title]

Stor Anfi del Mar-eier begjært konkurs

by | 07.03.2020

Den store Anfi del Mar-eieren Santana Cazorla har blitt begjært konkurs av Isla Marina S.L, for en ubetalt gjeld på 47 millioner euro.

Santana Cazorla-gruppen har også gjeld andre steder som står ubetalt, slik som 4,6 millioner euro til banker.

Det er handelsretten i Las Palmas som har fått inn konkursbegjæringen mot Hermanos Satana Cazorla Sociedad Limitada S.L. Årsaken skal være en rekke ubetalte lån som Isla Marina S.L har forsøkt å kreve inn uten å lykkes.

Stor eier i Anfi del Mar

Santana Cazorla eier 50% av det store timeshare-komplekset Anfi del Mar sør på Gran Canaria. Den andre delen eies av deres konkurrent, Lopesan, som eier 50% av komplekset etter å ha kjøpt ut Lyng-familien i 2016.

I konkursbegjæringen kommer det også frem at Santana Cazorla har ubetalt gjeld flere steder, slik som 9,3 millioner euro de skylder til Ifa Canarias, og 4,6 millioner til Sparebank.

Økonomiske vansker

Det forrige årsregnskapet til Cazorla viser også at selskapet er i økonomiske vansker. Ifølge dokumenter som er gitt til handelsretten var det på slutten av året en betydelig økonomisk ubalanse. Fra 31. desember 2018 hadde de et negativt resultat i arbeidskapitalfondet på 71.233.000 euro.

I de årlige regnskapsrapportene advarer også selskapet selv om likviditetsrisikoen, og anerkjenner at selskapet kanskje ikke har nok midler for å betjene gjelden sin.

 

 

Setter du pris på Canariavisen? Følg oss gjerne på Facebook!

Andre nyheter:

Tenerife går til rødt nivå

Tenerife går til rødt nivå

Kanariøyenes helseminister, Blas Trujillo, og direktør for det kanariske folkehelseinstituttet, José Juan Alemám, har i dag kunngjort at Tenerife går til rødt nivå. Det betyr strengere tiltak for å stoppe den økende smittetrenden på øya. – Den største kilden til...

Truet med å kaste en måneder gammel baby fra 11. etasje

Truet med å kaste en måneder gammel baby fra 11. etasje

Domstolen for partnervoldsaker i Las Palmas sendte i går ut besøksforbud mot en mann fra Las Palmas, for gjentatte tilfeller av grov partnervold og trusler. Mens mannen var ettersøkt for et annet tilfelle av vold, truet han også med å kaste parets en måneder gamle...

Utelukker ikke rødt nivå på Tenerife

Utelukker ikke rødt nivå på Tenerife

Oppdatering: Tenerife har gått til rødt nivå Kanariøyenes president, Ángel Víctor Torres, utelukker ikke at øyregjeringen kan innføre rødt nivå på Tenerife igjen, etter at smitten har økt den siste tiden. – Det er ingenting å feire, ettersom pandemien ikke er over...