Siste
Den kanariske artisten Quevedo har sluppet ny singel med Myke Towers.

Superstjerner slipper låt om Playa del Inglés

«Playa del Inglés» har allerede tatt nettet med storm. Låta er et samarbeid mellom kanariske Quevedo og den verdenskjente rapperen Myke Towers.


Den kanariske artisten Quevedo har gått sammen med den verdenskjente rapperen Myke Towers om den nye låta «Playa del Inglés«.

Låta har tatt nettet med storm og er allerede streamet over 400 000 ganger, bare seks timer etter slippet.

Towers har tidligere samarbeidet med stjerner som Becky G og Maluma.

I januar 2020 slapp han debutalbumet «Easy Money Baby«, som nådde førsteplass på Latin-listene i 83 uker og ble nominert til en Grammy-pris.  I 2021 vant han to Latin Grammy-priser, for Album of the Year og Best Urban Music Album», for albumet «Like Mike«.

Også den kanariske sangeren Quevedo har tatt latinmusikk-verdenen med storm. Han har over 286 millioner visninger på Youtube. 

Det var ikke mange som visste om det overraskende samarbeidet mellom de to, selv om begge artistene slapp små hint om et samarbeid på sosiale medier. Blant annet lastet Quevedo opp et bilde ikledd hvite klær, med koordinatene til Playa del Inglés under. 

Da Myke Towers lastet opp et bilde med de samme koordinatene begynte fansen å ane ugler i mosen. Var det noe på gang i Playa? 

Og dét var det. Resultatet kan du se og høre i toppen av saken. 

 

 

 

 

Debatt
Canariavisen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.