To personer arrestert for 37 tilfeller av hotelltyveri på Fuerteventura

1 min


Guardia Civil har pågrepet to unge personer som er mistenkt for en rekke hotelltyverier i La Oliva, samt for banksvindel og innbrudd.

De to personene skal angivelig ha stjålet fra 37 forskjellige hotellrom mellom november i fjor til mars i år.

Etterforskningen av hendelsene begynte i fjor når det kom inn flere anmeldelser om tyverier fra hotellrom i området. I alle tyveriene ble samme metode brukt.

Politiet skal ha blitt forbløffet over hvor raskt tyvene tok seg inn på rommene, hvor de stjal pengeskap og verdisaker. Pengeskapene ble senere funnet på forskjellige steder i området.

Første arrestasjon i mars

Gjerningsmennene skal ha tatt seg inn på rom ved solnedgang når hotellgjestene var ute til middag, og har tatt seg gjennom vinduer på rommene for å stjele pengeskapene.

Etter en komplisert etterforskning hvor Guardia Civil fokuserte på innsamling av bevis som bilder fra overvåkningskameraer og utplassering av spanere, pågrep de to personer 8. mars, etter at de hadde stjålet fra tre hotellrom i Corralejo.

Etter pågripelsen ble det også slutt på innbruddene, men etterforskningen fortsatte opp mot flere lignende innbrudd mellom desember 2017 og pågripelsen av de to antatte gjerningspersonene.

Det ble innhentet bevis som knyttet de to til resten av innbruddene.

Andre arrestasjon i juli

De samme personene ble pågrepet på nytt 4. juli i år, og saken politiet la frem innebærer innbrudd på totalt 37 hotellrom mellom desember 2017 og mars 2018.

De skal ha fått med seg totalt 11 pengeskap, 1000 euro fra forskjellige hotellrom, samt forsøkt å stjele ytterligere 2800 euro.

De to personene er nå pågrepet i påvente av rettsak.

 

 


Del med dine venner!

0 kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *