To personer arrestert for å prostituere mindreårige på en institusjon på Gran Canaria

1 min


Guardia Civil har pågrepet en mann (61) og kvinne (35) for å ha prostituert flere mindreårige ved et barnevernsenter drevet av Kanariske myndigheter.

Politienheter fra Guardia Civil i Las Palmas har i lengre tid etterforsket saken som har gått under navnet «operasjon Aznia».

Penger og narkotika som betaling

Etterforskningen har avdekket at to personer har benyttet flere mindreårige ved senteret som prostituerte i bytte mot penger og narkotika.

I oktober i fjor anmeldte flere lærere ved senteret en rekke hendelser til Guardia Civil, inkludert sine mistanker om at personer benyttet flere mindreårige som prostituerte, som de skal ha solgt til andre personer.

Betalingen for prostitusjonen skal ha vært i form av både penger og narkotiske stoffer til ungdommen.

Barn i sårbar tilstand

Etterforskningen avdekket at flere mindreårige mellom 15 og 17 år skal ha blitt brukt som prostituerte, og at de to pågrepne benyttet seg av barnas sårbare tilstand.

Basert på vitneforklaringer og bevis fra etterforskningen pågrep Guardia Civil hovedmannen  bak forbrytelsene 24. april. En ny pågripelse ble gjort av en kvinne (35) som skal ha lokket de mindreårige til å praktisere prostitusjon.


Del med dine venner!

0 kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *