ANNONSE

Topp 5 familievennlige hoteller på Gran Canaria

av | 16.02.20

Tips oss!

Har du tips til saker vi bør skrive om? Ta kontakt.

Ingenting er som en herlig familieferie på Gran Canaria. Ungene som leker ved bassengkanten, mens du slapper av i solen. Men hvis hotellet viser seg å ikke ha hverken barnebasseng eller underholdning for ungene, kan ferien fort bli ødelagt av gretne unger som drar i armen din for oppmerksomhet hele dagen.

Derfor tenkte vi du kanskje kunne dra nytte av denne guiden til de fem beste familievennlige hotellene på Gran Canaria.

Les også: Disse hotellene på Gran Canaria tillater kjæledyr

For å se mer informasjon om hotellene og priser kan du klikke på Booking.com-logoen under hvert hotell. Canariavisen får en provisjon når du booker gjennom disse lenkene, så da hjelper du oss til å produsere enda mer nyttig innhold om Kanariøyene!

Les også: Topp 5 romantiske hoteller på Tenerife

Seaside Palm Beach

Booking.com

Barna blir definitivt tatt godt imot på dette lyse og flotte fem-stjerners hotellet. I høysesongen er det et komplett underholdningsopplegg for barna, og miniklubben er åpen året runndt. I barnebassenget blir det arrangert vannpolo. Her finnner du flotte bassenger for store og små. De litt eldre barna vil nok sette pris på tennisbannen, og hotellet har en egen trener for de som vil lære denne populære sporten. De har også en flott barnevennlig meny ved alle måltider.

Hotel Cordial Mogán Playa

Booking.com

På dette familievennlige hotellet på Gran Canaria finner du flotte rom som passer perfekt for barnefamilier. De har også en barneklubb for de minste, og en spillehall med airhockey og andre spill for tenåringene. Bowlingbanen kommer garantert til å slå godt an hos hele familien. For de som liker å være ute har hotellet også en vakker botanisk hage med mer enn 200 forskjellige planter.

Radisson Blu Resort Gran Canaria

Booking.com

Suitene på dette luksuriøse hotellet sør på Gran Canaria er definitivt designet for å ta godt imot familier med barn. I vintersesongen er dette området spesielt populært blant skandinaver, og familier flokker til dette hotellet. Her har de barneklubb og familiebasseng, en rekke aktiviteter for både liten og stor, og volleyballbane for de spreke.

Klikk her for opp til 20% rabatt hos Radisson.

Marina Suites Gran Canaria

Booking.com

Dette firestjerners hotellet har et gjennomført hav-tema, og ligger like utenfor turistperlen Puerto Rico, sør på Gran Canaria. Her er det aktiviteter for hele familien, og de minste kan ta del i ansiktsmaling og sportsleker, og det er spillrom og utleie av filmer. Suitene er perfekte for familier, og består av to rom og en stue med sofa og seng. Hotellet tilbyr også utstyr for babyer mot et gebyr, så slipper du å drasse med deg babycall og barneseng på flyet. Praktisk!

Hotel Riu Palace Meloneras

Booking.com

Riu Palace ligger bare 800 meter fra de berømte sanddynene i Maspalomas, som byr på herlige bademuligheter for hele familien. Inne på hotellet finner du også fem svømmebassenger, et lite barnebasseng, og en barneklubb. På kvelden kan familien kose seg med magishow og sjonglering. Restaurantene har også barnevennlige menyer.

ANNONSE

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *