Det finnes et hav av restauranter på nordmenns favorittøy, Gran Canaria. Utvalget er stort, spesielt i turistområdene, men det er ikke til å stikke under en stol at de fleste restaurantene serverer nøyaktig den samme menyen.

Maten er gjerne tilpasset masseturismen, med internasjonal mat i store porsjoner til en billig penge. For de fleste er dette også hva de ønsker seg i ferien, men hvis du er litt mer eventyrlysten finnes det noen perler her på øya som er verdt et besøk. Disse ligger gjerne utenfor turistområdene, og det er her du virkelig finner spennende lokal mat og tradisjonsrike restauranter i vakre omgivelser.

Derfor har vi samlet et lite knippe severdige restauranter som er verdt et besøk når du er på Gran Canaria.

La Tienda de Paco

Et absolutt nødvendig stopp hvis du blir sulten når du besøker Tejeda. Landsbyen er allerede omtalt som en av de vakreste i Spania, og her ligger La Tienda de Paco. Restauranten fungerer også som en butikk, og  her får du typisk kanarisk mat, hjemmelagde delikatesser, og en nydelig utsikt over Tejeda-dalen fra terrassen.

Adresse: C / Ezequiel Sanchez, 4. Tejeda.

Åpningstider: Mandag til søndag, fra kl. 11 til 6

La Tienda de Paco på Facebook

La Pepa de Triana

Restauranten La Pepa de Triana serverer en bred, variert og høyverdig meny, tilberedt «med samme stil som alltid, men med fokus på det 21. århundre» . Deres forretter, risretter, kjøtt og desserter kombinerer kreativitet, smak og  et høyt nivå i en koselig restaurant.

Adresse: C / constantino, 11. Triana.

Åpningstider: Mandag til torsdag, fra kl. 12.00 til 23.30. Fredag ​​og lørdag, fra kl. 12.00 til 00.00.

La Pepe de Triana på Facebook

D’ Vainilla. Galletas y Pasteles

Flere og flere lokale kaffebarer kombinerer en hyggelig atmosfære med god service og kvalitetsbakverk. Blant dem er D’ Vainilla. Galletas y Pasteles. En frokost, brunsj, og deres nydelige utvalg av kaker og bakst lokker deg inn.

Adresse: C / Juan Manuel Duran Gonzalez, 49, Las Palmas.

Åpningstider: Mandag til fredag, fra 9:00 til 1:00 og 4:00 til 9:00. Lørdager og søndager, fra kl 9 til 9.

D’ Vainilla. Galletas y Pasteles på Facebook


Del med dine venner!

0 kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *