Siste

TUI opprettholder ruter til Kanariøyene etter britisk karantenekrav


TUI opprettholder flyvninger mellom Storbritannia og Kanariøyene.

Turoperatøren TUI kunngjorde denne søndagen at de kansellerer feriepakkene for sine britiske kunder til Spania frem til 9. august, etter at Storbritannia innfører karantenekrav.

Selskapet melder i en pressemelding at de som skulle reise mellom 27. juli og 9. august kan kansellere eller endre sine bestillinger, og at de som har kjøpt ferie etter 10. august vil få ytterligere informasjon 31. juli.

Fra lørdag innførte Norge karantenekrav for alle reisende fra Spania, uten å ta hensyn til smittesituasjonen på Kanariøyene. Britiske myndigheter kunngjorde på lørdag at også de innfører karantenekrav fra denne søndagen. Dermed risikerer Kanariøyene å miste den største kundegruppen i sommersesongen.

TUI opplyser om at de likevel vil opprettholde sine reisepakker til Kanariøyene og Balearene.

– Vi vet hvor lenge kundene har gledet seg til feriene sine, og noen vil kunne tilpasse seg de nye karantenereglene. Derfor kan alle som vil reise til Balearene eller Kanariøyene reise som planlagt fra mandag 27. juli, skriver selskapet i en pressemelding.

TUI har også forsikret om at de vil kontakte alle dine kunder med reservasjoner frem til 9. august slik at de kan refundere eller endre reisen sin.