Ulykken som skulle endre alt: Tilstanden fortsatt kritisk for norske Carina (35)

25. juni i sommer ble norske Carina påkjørt og hardt skadet i Las Palmas. Nå, tre måneder senere, er tilstanden fremdeles kritisk.

Norske Carina (35) og Patrick (28) før ulykken som skulle forandre alt. Tilstanden er fremdeles kritisk for Carina som er innlagt på Insular-sykehuset på Gran Canaria. Foto: Privat

Av Leo Lunde | Oppdatert 19. september 2020 kl. 18:11

Canariavisen har etter at denne saken ble publisert blitt kontaktet av pårørende far til Carina, Lars Jamvold, som har kommet med nye opplysninger i i forhold til uttalelser som kom frem i denne saken. Vi har av hensyn til de pårørende valgt å ta bort uttalelser, samt rette opp i visse opplysninger. Årsaken til at vi ikke kom i kontakt med Jamvold tidligere var at Carina så langt har blitt omtalt som Carina Arntsen av våre kilder, og ikke hennes egentlige navn, Carina Jamvold. Vi beklager at denne feilen kunne skje og de påkjenninger dette har påført de pårørende. 

Den 25. juni ble norske Carina Jamvold og kjæresten Patrick Smosh utsatt for en alvorlig ulykke i Las Palmas.

35 år gamle Carina ble påkjørt av en bil i høy hastighet langs Avenida Marítima i sørgående retning. Skadene hun pådro seg var så alvorlige at hun ble lagt i kunstig koma. Nå, nesten tre måneder senere, er tilstanden fremdeles kritisk for 35-åringen. Hun er innlagt ved Insular-sykehuset på Gran Canaria.

Sjåføren som hadde kjørt på Carina stakk fra stedet, og politiet mistenkte først kjæresten Patrick for å hadde kjørt bilen. Timer senere stod imidlertid den antatte sjåføren frem, men er så langt ikke straffet for hendelsen ifølge kilder nær de pårørende.

Fortsatt kritisk

For Carina er tilstanden fremdeles kritisk men stabil og hun er våken. Hun lå femten døgn i respirator før pårørende fikk spørsmål om behandlingen skulle stoppe. To dager senere våknet imidlertid Carina med faren tilstede, ifølge pårørende Canariavisen har snakket med.

Oppdateringslogg: 

19. september 2020 kl. 18:11: Denne saken ble opprinnelig publisert med sitater fra Patrick Smosh sin mor. I ettertid ble Canariavisen kontaktet av Carina sin far, Lars Jamvold, som hadde andre opplysninger. Av hensyn til de pårørende har vi valgt å fjerne alle sitater fra denne saken. 

 

 

 

Setter du pris på Canariavisen? Følg oss gjerne på Facebook!