Siste

Utested som serverte cannabis-paella hadde ikke lov til å servere mat


Det lokale politiet i Arrecife på Lanzarote har nå forseglet kjøkkenet på utestedet, som angivelig manglet de rette tillatelsene for å servere mat.

Bakgrunnen for saken er at fem personer ble sendt til sykehus etter å ha spist paella som angivelig inneholdt cannabis på et kurs.

Søndag ble kjøkkenet forseglet av det lokale politiet. De har også åpnet en etterforskning av saken. For øyeblikket er det ukjent om de fem personene fikk i seg cannabis gjennom paellaen de spiste på kurset.

En inspektør fra det spanske mattilsynet tok også turen til baren på mandag, og foreslo sanksjoner mot utestedet, som manglet tillatelsen de trenger for å servere mat.

Det skal ha vært på et kurs i forbindelse med en kjøreskole at flere personer følte seg dårlige etter å ha spist paella. Denne maten var bestilt fra utestedet som nå har fått sitt kjøkken forseglet.

En av de som ble rammet og sendt til sykehus var direktøren for kjøreskolen, Zakaria Mohamed Dris. Han kollapset til bakken forrige lørdag, bare minutter etter å ha spist paella.

– Jeg spiste tre porsjoner fordi det var veldig godt, men når jeg dro derfra ble alt svart og jeg kollapset til bakken, sier Zakaría til avisen La Provincia.