Grafikk: Aemet

Været denne mandagen


Denne mandagen er det fremdeles muligheter for noe regn, men det blir mindre overskyet og noe økte temperaturer preger første dag i uken.

I Las Palmas blir det 23 grader på det varmeste, mens det utover kvelden blir rundt 19. Temperaturene i Santa Cruz de Tenerife blir omtrent de samme, med 22 på dagen og 18 på natten.

Langs kysten kan det blåse bris på flere av øyene, men hovedsaklig blir det svak til moderat vind.

Det vil blåse fra nordøst og nord, og bølgene nord og vest på øygruppen kan bli opptil 3 meter høye.

Gran Canaria | 23°C

Stort sett overskyet i fjellet, delvis skyet på resten av øya. Muligheter for regnbyger, spesielt sør i indre strøk på ettermiddagen. Stort sett uendret temperatur, men det kan bli noe varmere. Svak til moderat vind fra nord, med bris langs kysten i nordøst og sørvest.

Tenerife | 22 °C

Stort sett overskyet, delvis skyet på ettermiddagen i nord og nordøst. Muligheter for regnbyger i indre strøk sør på øya fra ettermiddagen. Stort sett uendret temperatur. Svak til moderat vind fra nord, med bris langs kysten i sør. 

Lanzarote | 23°C

Delvis skyet eller overskyet tidlig på dagen. Lettskyet på ettermiddagen. Uendret temperatur. Svak til moderat vind fra nord.

Fuerteventura | 23°C

Delvis overskyet, uendret temperatur. Svak til moderat vind fra nord.

La Gomera | 23°C

Delvis overskyet. Regnbyger i nord, hovedsaklig på ettermiddagen. Uendret temperatur. Bris langs kysten i sør. 

La Palma | 21°C

Stort sett overskyet. Svake regnbyger, spesielt i indre strøk sør på øya fra ettermiddagen, og i nord på kvelden. Uendret temperatur. Svak til moderat vind fra nord. Bris langs kysten i nordøst og vest. 

El Hierro | 18°C

Overskyet tidlig på dagen, lettskyet på ettermiddagen. Regnbyger i nord. Stort sett uendret temperatur, men kan øke noe. Moderat vind fra nordøst.