ANNONSE

Ville priser: fly innenlands i Spania til under 31 euro med Binter

av | 27.01.20

Tips oss!

Har du tips til saker vi bør skrive om? Ta kontakt.

Frem til 10. februar kan du booke billetter med det kanariske flyselskapet Binter Canarias til flere steder i Spania og Marokko – og prisene er mildt sagt ville. Vi fant billetter helt ned i 30,70 euro, på flyvninger fra 1. mars til 30. juni 2020.

Med en rekke spennende destinasjoner som Vigo, Mallorca, Murcia, Zaragoza, Pamplona, Madeira, Casablanca, Marrakech, Agadis, Dakar og Banjul er det ingen tvil om at disse billettene vil bli solgt unna raskt.

De laveste prisene får du som resident, ettersom du da nyter en 75% rabatt på flyvninger til de andre Kanariøyene og fastlandet. Det er med denne rabatten på toppen av salget som nå foregår at vi fant flyreiser til Murcia helt ned i 30,70 euro.

Dersom du bare ønsker deg en tur til en av de andre Kanariøyene fant vi billetter helt ned i 15,75 euro – riktignok med residentrabatten.

De fleste flyselskaper opererer i dag opp mot det automatiske systemet SARA – som automatisk sjekker din status som resident når du bestiller. Derfor er det ikke lenger nødvendig med et eget dokument – en såkalt reiseresidencia – hvis du vil dra nytte av rabatten.

Du kan likevel søke enkelt på nettet etter denne, og så lenge du er registrert som fastboende på Kanariøyene får du det innvilget.

For å bestille et såkalt Certificados de Viajes – et reisesertifikat, som gir deg rabatt på ferger og fly i Spania kan du besøke kommunens nettsider.

Billetter kan bestilles på Binter sine nettsider.

ANNONSE

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *