Siste
ÅPNER: Ving skriver i sin pressemelding at flere av deres mest populære feriekonsepter skal ta imot svenske turister denne sesongen. Her, Ocean Beach Club på Gran Canaria. Foto: Jenny Unnegård/Ving

Ving i Sverige satser på Kanariøyene i vinter


Mens charter- og ruteselskapene i Norge kansellerer flyvninger på løpende bånd ser det ut til at Ving i Sverige tar en litt annen tilnærming til årets høst og vintersesong.

Turoperatøren satser nemlig på Gran Canaria, Tenerife og Kypros i vinter, og har allerede kunngjort at de holder noen av sine mest populære hoteller åpent for svenske turister denne sesongen.

Åpent for Spania fra Sverige

For mens norske reiseråd gjør at flyselskaper og turoperatører ikke tør å sende reisende til Kanariøyene så lenge Spania er rødt, har svenskene åpnet for reiser til en rekke land i Europa. Dette inkluderer Spania, og dermed satser også turoperatørene på ferier hit.

På Kanariøyene planlegger Ving å ha sitt voksenkonsept Sunprime åpent på Gran Canaria og Tenerife. I tillegg vil familiehotellene i konseptet Ocean Beach Club ha åpent på Gran Canaria, og Family Garden Compostella Beach på Tenerife, skriver selskapet i en pressemelding.

Omfattende rutiner

– Vi ser frem til å hilse våre gjester velkommen om bord på våre fly og ta hånd om de under sin ferie med oss. Vi vet at mange lengter etter å komme seg av gårde, og for at man skal kunne reise og booke trygt har vi nye, omfattende rutiner på plass, sier konsernsjef i Ving-gruppen Norden, Magnus Wikner. 

 
Reise til Spania nå? Dette sier forsikringsselskapene
 
Ving har tidligere lansert en såkalt trygghetspakke, som inkluderer sikkerhetsrutiner, avbestillingsforsikring og gratis coronatesting ved behov.

Selskapet påpeker også i sin pressemelding at Kanariøyene allerede tilbyr en gratis Covid-forsikring for de som mangler dekning for dette i sin vanlige reiseforsikring.

Ving har allerede satt opp sine ruteplan for sesongen, og planlegger reiser til Tenerife fra Stockholm på søndager, mens flyet til Gran Canaria går på onsdager og lørdager fra 24. oktober. Fra Gøteborg går en avgang i uken, også fra 24. oktober.