Siste
UNDER 400 KRONER: Wizz Air satser på norske feriefavoritter, med priser i kjent kampanjestil. Foto:  Jaroslaw Wojcik/Pixabay

Billetter helt ned i 389,- kroner fra Oslo til Gran Canaria


Mens Norwegian refses fordi avgang etter avgang blir kansellert denne våren, lover Wizz Air at de skal sende turister til Gran Canaria for en slikk og ingenting.

Som Canariavisen allerede har omtalt skal Wizz Air starte opp flyvninger til Gran Canaria 15. mai fra Oslo, og det er ikke store greiene du må ut med for en billett til varmere strøk.

Fra 389,- kroner

Da vi sjekket lavpriskalenderen til Wizz Air 9. mars kostet en billett 489,- kroner en vei 18. mai, mens de som er medlemmer i Wizz Discount Club får den samme billetten helt ned i 389,- kroner.

Med medlemskap i rabattklubben til Wizz Air koster billettene 389,- kroner en vei tirsdag 18. mai. Uten medlemskap er den samme billetten en hundrelapp dyrere. Skjermdump: Wizz Air sin lavpriskalender, 9. mars 2021. 

– Vi vet at etterspørselen etter å reise til det solrike sør er større enn noen gang før. For å dekke dette behovet er vi glade for å tilby en rekke nye ruter til destinasjoner som vi vet er favoritter blant nordmenn som leter etter sol og sand mellom tærne, sier kommunikasjonssjef i Wizz Air, Andras Rado, i en pressemelding da de kunngjorde rutene til blant andre Gran Canaria.

Wizz Air har fra før av satset på innenriksmarkedet i Norge, men har møtt motstand fra flere fagforeninger, bedrifter og selveste statsminister Erna Solberg.

– Jeg kommer ikke til å fly med et selskap som nekter arbeidere å organisere seg. På samme måte som jeg aldri har fløyet med Ryanair. Fordi jeg for ti år siden sa at det var uakseptabelt for meg å reise med flyselskaper som ikke har ordentlige og ryddige arbeidsforhold for sine ansatte, fortsatte hun. sa Solberg i spørretimen på Stortinget onsdag 14. oktober.

Les også: 

Norwegian får refs for kanselleringer: – Usmakelig

Skapte bølger i fagforeningsnorge

Bare noen dager tidligere hadde sjefen i Wizz Air sagt at fagforeninger ikke har noen plass i det ungarske lavprisselskapet.

– Vi er et flyselskap uten fagforeninger, uttalte József Váradi på en pressekonferanse tidligere i oktober, skriver VG.

Dermed skapte selskapet bølger i fagforeningsnorge.

Wizz Air-toppen slo tilbake mot boikotten fra fagforeningene og bedriftene i et intervju med Dagens Næringsliv (betalingsmur):

– Jeg synes bare det er barnslig, sa József Váradi til avisen.
Hos konkurrenten Norwegian er den billigste billetten i mars ute til 739,- kroner med avgang 31. mai da vi sjekket lavpriskalenderen deres på tirsdag.

Det er likevel stor usikkerhet rundt avgangene til Norwegian etter at selskapet har kansellert mange flyvninger internasjonalt, slik Canariavisen skrev om i dag.

Vi tok også en titt på SAS sin kalender, og her ligger den billigste billetten ute til 1641,- kroner den 19. mai.