NYTT KJØPESENTER: Et nytt kjøpesenter skal bygges sør på Gran Canaria, i San Fernando. Prosjektet har fått grønt lys av kommunen. Foto: Utbygger

Grønt lys for nytt kjøpesenter i San Fernando

1 min


Byrådet i San Bartolomé de TIrajana har autoristert konstruksjonen av et nytt kjøpesenter på den gamle tomten til Viajes Insular i San Fernando.

Det nye kjøpesenteret skal bli 14442 kvadratmeter stort, og koste rundt 70 millioner euro.

Dette er den første store byggelisensen som blir gitt av det nye byrådet i kommunen, og prosjektet har blitt bekreftet av byplanleggingsrådmann Alejandro Marichal.

Byråden har allerede jobbet med å godkjenne flere ventende prosjekter, og senest i går ble det annonsert at han vil jobbe hardt for at vannparken Siam Park også skal få sin endelige godkjenning, som de har ventet på i over 7 år.

Grønt lys for kjøpesenteret

– Vi har allerede gitt de lisensen, og det nye kjøpesenteret kan bygges på den gamle tomten til Viajes Insular, sier Alejandro Marichal til Canarias7.

Lisensen kommer etter at søknaden fikk tommel opp av Generaldirektoratet for handel og forbruk på Kanariøyene.

Senteret skal bygges av Trutena SL, Isla del Paraíso 2000 SL, og Supermercados Marcial SL. Området vil få et salgsområde på 14.442 kvadratmeter i Calle Moya 56, i San Fernando de Maspalomas.

Butikker og parkeringsplasser

Senteret vil føre med seg flere butikker og tilbud til innbyggere og turister, og vil også sørge for at den forlatte tomten blir bebygd igjen. Tomten har stått inngjerdet og tom i flere år.

Senteret skal også bidra med parkeringsplasser i området.


Del med dine venner!

0 kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *