ANNONSE

Forsinkelser og kolonnekjøring i Patalavaca fra 17. februar

av | 17.02.20

Tips oss!

Har du tips til saker vi bør skrive om? Ta kontakt.

Det er nå klart for utbedringsarbeidet av gangveien mellom Patalavaca og Anfi del Mar. 17. februar starter arbeidet for fullt, og kommunen minner trafikantene på at det må forventes forsinkelser, delvis stengt vei, og kolonnekjøring på strekningen f.o.m. 17 februar.

I tillegg vil selve gangveien være stengt så lenge arbeidet pågår, og fotgjengere anbefales å ta gangveien langs stranda. Husk at det kan være livsfarlig å gå langs veien på denne strekningen, så det er viktig at alle følger anvisninger og tenker på egen og andres sikkerhet.

Arbeidet skal utføres på strekningen GC-500 mellom Patalavaca og Anfi del Mar.

Gangveien fra Doñana til Montemarina-hotellet skal få forsterket struktur i de områdene som går over bakkenivå. Det skal settes opp nye betongbærere ved hjelp av et prefabrikert konstruksjonssystem.

Det skal også settes opp nye rekkverk i rustfritt stål, nytt underlag av asfalt skal legges på selve fortauet, og det vil plasseres ut nye utemøbler og skyggeområder langs fortauet.

Også belysningen skal forbedres med nye lamper som går på solceller, og steinveggen som skiller promenaden fra veien skal rengjøres og få et ansiktsløft.

Andre fase

Dette er den andre fasen i rehabiliteringsprosjektet som har pågått siden 2018, da arbeidet med fortauet mellom Arguineguín og Patalavaca ble utført.

Planen er at hele fortauet langs GC-500 mellom Arguineguín og Anfi del Mar skal bli totalrenovert.

Kolonnekjøring

Selskapet Construplan har fått kontrakten på arbeidet, og det er snakk om en investering på 903.153 euro – en halv million fra turismedepartementet, og resten fra Mogán kommune.

Det vil bli kolonnekjøring der arbeidet pågår, i første omgang fra Montemarina i retning Patalavaca, og noen forsinkelser må påberegnes. Fortauet vil også bli stengt i perioden, og det anbefales at gående benytter gangveien nede ved stranden.

ANNONSE

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *