Siste
Canariavisen finnes også som app!

Slik får du Canariavisen som app


Canariavisen har siden dag én vært i forkant på teknologifronten. Vi var den første norske nettavisen på Kanariøyene som lanserte mobilvennlige sider, og siden oppstarten har vi vært opptatt av raske og brukervennlige løsninger. 

Nå kan du også lese Canariavisen i appen vår, som er tilgjengelig for både Android og iPhone. 

Las ned appene her: 

Android (Google Play)iPhone (AppStore)

Appen er gratis å laste ned, og du trenger ikke å være abonnement for å bruke den til å lese våre gratis-saker. Som abonnent får du selvsagt tilgang til alle Pluss-saker også. 

Siden Canariavisen gikk over til å bli en abonnementsavis har vi gjennomført et stort løft på den redaksjonelle siden. Ingen andre skandinaviske medier på Kanariøyene publiserer like mange saker som oss hver dag.

At disse i tillegg holder høy kvalitet og er nyttige for våre lesere, er tilbakemeldinger vi har satt stor pris på. 

Når vi nå lanserer en egen app, er det for å gjøre avisen enda enklere å bruke for våre faste lesere. Med appen slipper du å gå inn på nettsiden vår via en nettleser. Det gjør veien kortere til forsiden og dermed alt innholdet vi publiserer. 

Vi vet også at mange bruker Facebook for å lese og finne nyheter. Dessverre er det slik at Facebook sorterer ut innhold basert på algoritmer, som ikke alltid løfter frem de interessante sakene man ønsker å lese om. Nyhetsbildet man får med seg via sosiale medier er med andre ord ikke komplett. 

Å ha en app som er lett tilgjengelig bidrar til at flere kan få med seg nyhetene – også de som Facebook velger å ikke løfte frem, eller som vi ikke deler på Facebook i utgangspunktet. Appen vår kan du laste ned gratis fra Google Play og AppStore

Las ned appene her: 

Android (Google Play)iPhone (AppStore)