Siste
Lavere rente på lånet betyr bedre råd til drømmeferien. Foto: Envato Elements

Få den laveste renta på forbrukslån

Og bedre råd til den neste ferien på Gran Canaria.


Det er ingenting som pirrer fantasien mer enn tanken på en velfortjent ferie på Gran Canaria, med vakre, solrike strender, nydelig vær året rundt og deilige drinker i solnedgangen. 

Men for mange blir det med drømmen, enten fordi man ikke har råd til drømmeferien, eller fordi man har viktigere økonomiske forpliktelser å forholde seg til.

Men hva om vi fortalte deg at din drømmeferie er fullt oppnåelig, hvis man bare tar gode økonomiske valg? 

Ser dette deilig ut? Med romsligere økonomi og orden på gjelda kan du få bedre råd til neste drømmeferie. Foto: Envato Elements

Slik får du den laveste renta på forbrukslån

Forbrukslån gir deg friheten til å bruke lånet til hva du vil, enten det er til ferie, oppussing eller uforutsette utgifter. Men med denne friheten kommer også høye renter. Da er det ditt ansvar å sikre at du får den beste avtalen. 

Fordi bankene tilbyr et bredt spekter av lån, kan det være vanskelig å finne frem til lånet med de beste betingelsene. Ofte kan dyre renter føre til kostnader som gjør at du ikke får råd til nettopp drømmeferien, og fella mange går i er at de glemmer å sammenligne tilbud fra mange ulike banker. 

👉 SØK FORBRUKSLÅN HER

Her er noen gode tips for å få mest mulig ut av forbrukslånet

  • Sett opp et budsjett. Å ha orden i økonomien er viktig. Vurder om et forbrukslån er riktig for deg, eller om det finnes andre lånemuligheter som gir deg mer rom i økonomien. For eksempel kan det lønne seg å refinansiere smågjeld.
  • Ikke slå til på det første tilbudet du får. Sammenlign flere lånetilbud og la bankene konkurrere om deg. Det kan du enkelt gjøre gjennom Axo Finans – og det koster deg ingenting.
  • Vurder lånebeløpet nøye. Det kan være fristende å låne litt ekstra «bare for sikkerhets skyld», men husk at høyere lån betyr høyere rentekostnader.
  • Velg riktig nedbetalingsplan. Vær realistisk når du planlegger hvor mye du har råd til å betale hver måned. Jo mer du har råd til å betale, jo mer sparer du på rentekostnadene. 

 

Gjennom Axo Finans kan du enkelt sammenligne lån fra over 20 banker og finansinstitusjoner med én søknad. Slik sparer du tid og sikrer deg de beste betingelsene uten bryet med å undersøke hver enkelt bank.

👉 SØK FORBRUKSLÅN HER

Refinansier og få lavere rente

Har du hørt om refinansiering, men er usikker på hva det betyr for deg? 

Hva betyr det å refinansiere?

Kort forklart går refinansiering ut på å bytte ut et eksisterende lån med et nytt lån med bedre betingelser, som oftest lavere rente. Dette kan hjelpe deg med å spare penger og få bedre kontroll over økonomien.

Drømmeferien er innenfor rekkevidde: enten du trenger et forbrukslån eller vil refinansere dyr smågjeld, gjøres det best hos Axo Finans. Foto: Envato Elements

Hvordan kan Axo Finans hjelpe?

Når du søker om refinansiering gjennom Axo Finans, sendes søknaden din til opptil 20 banker. Disse bankene vurderer søknaden din og gir sine beste tilbud. Axo Finans gir deg deretter det beste tilbudet de har mottatt. Dette betyr at du raskt kan finne ut om du kan spare penger, helt gratis og uforpliktende.

Dessuten er det bankene som må konkurrere om deg som kunde når du søker gjennom Axo Finans. Bankene vet at du har mange valgmuligheter, og mange strekker seg derfor litt ekstra for å gi deg det meste tilbudet. Dette alene kan gi deg bedre lånebetingelser enn om du søker manuelt hos hver bank.

👉 SØK REFINANSIERING HER

Kan jeg refinansiere kredittkortgjeld?

Ja! Faktisk kan dette være en av de mest lønnsomme lånene du kan refinansiere. Kredittkort har ofte svært høye renter, så ved å bytte til et lån med lavere rente kan du spare tusenvis av kroner. Det gir deg mer rom i økonomien for den ferien vi nevnte. 

Hva er fordelene med å refinansiere via Axo Finans?

  • Lavere rente: Renten kan variere mellom banker, så det lønner seg å la flere banker konkurrere om deg.
  • Senk kostnader: Med en lavere rente kan de månedlige kostnadene dine reduseres.
  • Samle smålån: Har du mange smålån eller kredittkortgjeld? Refinansiering kan samle disse under ett lån.
  • Bedre kontroll: En forutsigbar nedbetalingsplan og færre lån å holde styr på gir deg bedre kontroll på økonomien.
  • Spar penger: Færre rentekostnader gir deg mer penger til overs hver måned.

Hvis alt dette høres forlokkende ut, er det enkelt å sende inn en søknad gjennom Axo Finans. Hvis du får et bedre tilbud og bestemmer deg for å bytte lån, vil den nye banken ta seg av alt det praktiske for deg.

Gjør som tusenvis av andre nordmenn – sjekk mulighetene for refinansiering i dag!

👉 SØK REFINANSIERING HER

Nominell rente varierer fra minimum 4,9% til maksimum 23,4%. Effektiv rente varierer fra minimum 5,16% til maksimum 26,23%.

Eksempel: Nominell rente 11,9%, effektiv rente 13,71%, lånebeløp kr 100 000 med nedbetaling over 5 år, kostnad kr 35 914 totalt kr 135 914.

Etableringsgebyr varierer fra kr 0,- til 1990,-.