Siste
Foto: Atlantic View Apartments av REMAX UTLAND

Her kan det bli helnorsk sameie i Arguineguin

Det er et økende antall nordmenn som kjøper bolig i området, spesielt blant 55+. Atlantic View Apartments i Arguineguin kan derfor raskt bli et populært og veldrevet norsk kompleks kun 500m fra havet.


7 fordeler ved å velge riktig sameie

Det kan være mange fordeler med å kjøpe bolig i et leilighetskompleks med flertall av skandinaver på Gran Canaria. 

 • Språk: Det kan være lettere å kommunisere og forstå hverandre. Det kan være spesielt nyttig hvis man har problemer med å kommunisere på spansk eller engelsk.
 • Kulturforståelse: Skandinaver har ofte lignende kultur og tradisjoner, og det kan være komfortabelt å være i et miljø man kjenner godt.
 • Fellesskap: Et boligsameie med mange skandinaver kan skape en følelse av fellesskap og sosialt nettverk. Det kan være lettere å få nye venner og oppleve ting sammen.
 • Erfaringer: Det kan være godt å få tips og råd, og utveksle erfaringer med hverandre.
 • Trygghet: Det å ha bekjente som forstår deg og kan hjelpe deg med spørsmål eller et problem, kan gjøre det litt lettere og tryggere å eie eiendom i utlandet.
 • Vedlikehold: Det kan være lettere å bli enige om stil, vedlikehold og kostnader.
 • Økt verdi: En eiendom i et boligsameie med mange skandinaver kan øke verdien av eiendommen ved å ha et godt omdømme og høy etterspørsel på kjøp og leie.

Dette får du på Atlantic View Apartments: 

Se 60 sekunders boligvideo og plantegning

Atlantic View Apartments er et velholdt leilighetskompleks, bygget i 2008, bestående av kun 10 attraktive leiligheter i Arguineguin, Loma Dos (Calle Teguisa). Leilighetene har 53 m2, 2 soverom og opptil 16 m2 terrasse med sol fra morgen til kveld, hvor kan du nyte den flotte havutsikten. 

Leilighetene er innflytningsklare, møblerte og utstyrt med alt du trenger for et komfortabelt og avslappende opphold. Det er air condition og kjøkkenet er fullt utstyrt. 8 av 10 leiligheter er trappefrie og anlegget har fine felles terrasser for soling, bading og sosialt.

Fellesområder: Atlantic View Apartments har oppvarmet svømmebasseng og koselige fellesområder med grill og sittegrupper. Det er også felles garasjeanlegg i underetasjen.

Det er muligheter for fiber og norske TV-kanaler, samt kodelås og nøkkelbokser for ekstra sikkerhet. 

Foto: REMAX Utland.

De beste kvalitetene med Atlantic View Apartments:

 1. Flott havutsikt
 2. Sol fra morgen til kveld
 3. Møblert og fullt utstyrt med alt du trenger
 4. Trappefritt med egen terrasse
 5. Oppvarmet svømmebasseng og koselige fellesområder
 6. Trygg beliggenhet med lav felleskostnad

Du kan også sette ditt eget preg på boligen: Velg mellom skandinaviske oppgraderingspakker etter behov som gir deg muligheten til å tilpasse leiligheten etter dine ønsker.

Foto: REMAX Utland.

Foto: REMAX Utland.

Ønsker du å sikre deg en av disse leilighetene? Bli en del av et veldrevet trygt norsk sameie i populære Loma Dos i Arguineguin. Kontakt RE/MAX UTLAND i dag for mer informasjon og privatvisning. Dersom du ikke er på øyen tilbyr eiendomsmegleren gratis online visning, rett hjem i din stue!

Sara Nymo 
Daglig leder, RE/MAX UTLAND

Hjemmeside
Kundevurderinger

Annonsørinnhold produsert av RE/MAX UTLAND. Canariavisens redaksjon har ikke hatt noen rolle i publiseringen av dette innholdet.