Siste
Bli med på innsiden av Puerto Ricos nye luksuskompleks. Foto/video: Grand Horizon

Åpner nytt luksuskompleks i Puerto Rico

Bli med på innsiden.


Byens nye luksuskompleks har 33 luksusleiligheter – alle med havutsikt fra moderne fasiliteter. Noen av rommene har også eget boblebad eller svømmebasseng. 

Komplekset har 5 penthouse-leiligheter, 11 suiter med privat hage, basseng eller boblebad og 17 moderne leiligheter. 

Det var Television Canaria som først avslørte innsiden av det nye komplekset. 

Leilighetene er utstyrt med smart teknologi på rommene, slik at gjestene kan styre flere funksjoner rett fra mobilen. 

Også de luksuriøse fellesområdene har en rekke interaktive funksjoner, inkludert styring av lysene, noe programlederen fra Television Canaria syntes var spesielt morsomt. 

Hun var nemlig den første som fikk vise frem innsiden av det nye komplekset, og da selvfølgelig med full kontroll over hele utendørsbelysningen. 

I fellesområdene finner man også to restauranter, basseng, en tropisk hage og solområder med spektakulær utsikt over havna, stranda og havet i Puerto Rico. 

Og prisen for herligheten? Den vet vi lite om, foreløpig. Da vi sjekket på Booking.com stod en leilighet oppført for 59 000 euro (!) for én uke, men dette er heldigvis en feil. 

– Det er fordi bookingsystemet ikke er klart enda. Vi åpner for bestillinger en gang i mai, bekrefter en talsperson for Grand Horizon til Canariavisen, og understreker at denne prisen altså er helt feil. 

Det norske selskapet Gran Canaria Estate har imidlertid salgsannonse ute på Finn.no, der prisene for å kjøpe en av leilighetene ligger fra 440 000 - 870 000 euro. 

For de eierne som ønsker å leie ut boligen blir det mulighet til dette gjennom en utleieoperatør, opplyser annonsen. 

Redaksjonell anmerkning: Gran Canaria Estate er annonsør hos Canariavisen. Denne saken er produsert på eget initiativ hos redaksjonen, og er ikke et kommersielt samarbeid. 

 

Debatt
Canariavisen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.