Siste
Arkivfoto av Madrid-politiet. Foto: Policía Municipal de Madrid

Forlot døtrene på 2 og 5 år i bilen for å dra på fest

To foreldre er pågrepet i Madrid, etter at de forlot de to små jentene sine i bilen over natta for å dra på fest.


MADRID

Det lokale politiet i Madrid har pågrepet et par i 30-årene, mistenkt for å ha forlatt sine to døtre på to og fem år innelåst i en bil, mens de selv dro på fest. 

De to små barna hadde ikke spist på ti timer. Da politiet reddet barna hadde toåringen 40 i feber og det var iskaldt i bilen, opplyser politiet. 

De to barna ble funnet natt til søndag i Puente de Vallecas-distriktet. Politiet var på stedet for å etterforske ulovlig alkoholsalg, da flere naboer varslet om en stor fest. 

Foreldrene var fulle

På stedet observerte politiet en overstadig beruset kvinne som gikk til bilen. Politiet oppsøkte kvinnen for å hindre at hun satt seg bak rattet, da de så to små jenter inne i bilen. 

Kvinnen skal ha innrømmet overfor politiet at dette var døtrene hennes, men at mannen hadde ansvaret for de. Mannen var en av de andre deltakerne på festen. 

Ingen mat på ti timer

Politiet tilkalte ambulanse som fikk gitt jentene behandling. I samtaler med disse ble det også avdekket at de ikke hadde fått mat på over ti timer. Den minste jenta slet også med pusten, i tillegg til den høye feberen, ifølge politiet. 

De to jentene ble innlagt på sykehus, der sosialtjenesten umiddelbart tok over omsorgen for jentene. 

Ifølge kriseteamet på sykehuset skal dette også ha skjedd tidligere, ifølge jentene. Også da skal de ha blitt nektet mat i mange timer. 

Moren ble pågrepet, mistenkt for grov omsorgssvikt. Faren ble pågrepet dagen etter. 

 

Debatt
Canariavisen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.