Siste
Det kan bli regn i helga. Foto: Envato Elements
Nå blir det kjøligere:

Nå blir det kjøligere

Nyt godværet mens du kan. Til helga blir det kjøligere og i nord kan det komme regn.


De gode sommertemperaturene på Kanariøyene så langt i november fortsetter i noen dager til. Men ifølge det statlige meteorologiske instituttet Aemet, må man finne frem paraplyen om ikke lenge, spesielt nord på Gran Canaria og Tenerife. 

Til tross for en del calima (sandstøv fra Sahara) enkelte steder, har været vært stort sett pent så langt denne uka. Det fortsetter denne onsdagen, og calimaen trekker seg tilbake. Temperaturene forblir stort sett uendret. 

På torsdag og fredag blir vi neppe plaget av noe sandstøv og penværet skal fortsette frem mot helga. Temperaturene kan falle noe. 

På fredag snur imidlertid været, spesielt på Gran Canaria og Tenerife. Det er forventet overskyet vær, regn og synkende temperaturer nord på begge øyene. På lørdag blir det enda kjøligere i nord på Tenerife og Gran Canaria. 

Nyter du derimot ferielivet sør på Gran Canaria kan du forvente deg penvær hele uka, med unntak av delvis overskyet vær på fredag og en overskyet lørdag.

Men også her vil temperaturene falle flere grader, fra 28 - 29 grader på onsdag og torsdag, til 22 - 23 grader på fredag og lørdag. På kvelden kan gradestokken synke ned til 18 grader. 

 

Debatt
Canariavisen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.