Siste
Apollo med nytt familietilbud sør på Gran Canaria fra høsten av. Foto: Apollo

Nytt familietilbud fra Apollo på Gran Canaria

Åpner dørene til Maspalomas Resort by Dunas.


Hellas er uten tvil favoritten i sommer, med Mallorca som en god nummer to. Men når høsten kommer igjen er det Gran Canaria som står på menyen for barnefamilier flest. 

På grunn av økt etterspørsel har Apollo nylig kunngjort at de åpner dørene til Maspalomas Resort by Dunas for sine kunder. 

Familiehotellet ligger, som navnet tilsier, i Maspalomas. 

Hotellet i seg selv er bygget i typisk kanarisk stil med mindre bygninger spredd utover en koselig hage, og huser blant annet to bassengområder, et plaskebasseng, restaurant, Apollos egne Mondo Café og selvfølgelig alt annet Mondo Family-hotellene skal inkludere, skriver Apollo i en pressemelding. 

– På Gran Canaria finnes det virkelig noe for enhver smak; fra pittoreske småbyer til trendy storbypuls og et hav av opplevelser-, og aktivitetsmuligheter. Vi gleder oss derfor enormt over å kunne tilby enda ett flott familieanlegg på øya,og spesielt i barnevennlige Maspalomas med sin lekre sandstrand, morsomme fornøyelsespark og koselige gågater, sier Apollos kommunikasjonssjef, Beatriz Rivera. 

Debatt
Canariavisen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.