Siste
Foto: Torstein Grieger/Shutterstock

Nytt flytilbud til Gran Canaria for folk i distriktene

Det er selskapene Norwegian og Widerøe som har gått sammen om billettsamarbeid, og det gjelder hele rutenettet – fra Mehamn i nord til Kanariøyene i sør.


De to selskapene kunngjorde det nye tilbudet på onsdag. 

– Norge er et svært viktig marked for både Norwegian og Widerøe, og mange av passasjerene våre benytter seg av begge selskapene når de reiser. Derfor ønsker vi å legge til rette for at våre felles passasjerer får en forenklet reisehverdag, sier Magnus Thome Maursund, kommersiell direktør i Norwegian.

De to flyselskapene har altså inngått samarbeid, og målet er å gjøre det enklere for distriktsfolket å komme seg ut i Europa. 

– Kjøper du gjennomgående billett med oss nå, så skal vi sørge for at du kun må sjekke inn en gang, og vi sørger for at bagasjen din kommer helt frem. Det skal være en helt sømløs reise, sier kommersiell direktør i Widerøe Christian Skaug. 

Med det nye konseptet kan du fly hele veien, uten å stresse med innsjekket bagasje og ulike selskaper å forholde seg til. 

Norwegian og Widerøe har samarbeidet tidligere også, og gjorde det mulig å fly både innenlands og til Spania og Storbritannia.

Nå er det hele rutenettverket som gjelder, med noen få unntak: Bilbao, Burgas, Ibiza, Palanga og Varna.

– Planen er at også disse skal være på plass innen neste år, skriver selskapene i pressemeldingen.

Det er heller ikke mulig å transportere dyr på disse billettene. 

De gjennomgående billettene kan i dag bestilles hos Widerøe og hos reisebyråer. 

I fremtiden lover selskapene at det også blir mulig å bestille fra Norwegians nettsider og app. 

Debatt
Canariavisen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.