Siste

Advokat på Gran Canaria

Trenger du en norsk advokat på Gran Canaria? Det kan være mange grunner til at du trenger advokat på Gran Canaria. Enten det er snakk om kjøp og salg av bolig, dødsfall i familie som befinner seg på øya, timeshare-kontrakter, eller du ønsker å starte bedrift, så er god advokathjelp avgjørende for utfallet av en rekke saker.

Da er det greit å vite at det finnes en rekke norske advokater på Gran Canaria. Flere tilbyr også tjenester på andre språk, slik som engelsk. Juridiske saker kan jo være kompliserte nok på norsk, så mange vil neppe ha ressursene som skal til for å løse en sak på spansk.

Her har vi samlet et knippe  norske og internasjonale advokater som tilbyr sine tjenester på norsk eller engelsk for å gjøre det litt enklere å finne frem i jungelen av rådgiver- og advokattjenester.

Norlegal Norsk Advokat på Gran Canaria

Norlegal drives av den norske advokaten Magne B. Synnevåg, som har vært i bransjen siden 1997. Han tilbyr tjenester både mot Norge og her på Gran Canaria, og har erfaring innen familierett, arvesaker, dødsbo, selskapsrett, gjeldsinndrivelse, strafferett m.m.

Norlegal har kontor på Ancora-senteret i “norskebyen” Arguineguín.

Nettside: Norlegalgc.com

Telefon:+47 900 43 560

E-post: [email protected]

Canarian Legal Alliance 

Canarian Legal Alliance har i løpet av få år blitt godt kjent for sine tungtveiende dommer mot timeshare-gigantene på Kanariøyene. De har vunnet en rekke dommer som har ført til store erstatningsutbetalinger for ulovlige timeshare-kontrakter. De tilbyr tjenester på en rekke språk, inkludert norsk, og kan bistå med de fleste juridiske saker her på Gran Canaria. De har også kontor på Tenerife og i Málaga.

Nettside: canarianlegalalliance.com

Telefon:+34 928 18 50 28

Lex Spain Advokater

Lex Spain Advokater tilbyr norske advokattjenester i Las Palmas. De kan hjelpe deg innenfor eiendomsrett og skatt, stiftelse av selskap, testament, forsikringsoppgjør og strafferett m.m. Kontoret drives av Jørn Kristensen, som har jobbet som advokat i Norge i 37 år, og har lang fartstid på Gran Canaria.

Nettside: Lexspain.com

Telefon:+34 658 433 800

Cardenas Gran Canaria

Mange kjenner til boligmegleren Cardenas på Gran Canaria. I tillegg til å formidle boliger for kjøp, salg og utleie tilbyr de også spesialiserte advokattjenester innenfor salg og kjøp av bolig, rådgivning om testamenter og håndtering av arveoppgjør og autoriserte oversettelser av juridiske kontrakter fra og til engelsk, fransk og tysk.

Nettside: cardenas-grancanaria.com

Telefon:+34 928 150 650