Siste
Foto: Google Maps

Spania: Mann (40) funnet død inne i statue


Politiet i Catalonia etterforsker dødsfallet til en mann som ble funnet inne i en stor dinosaurstatue i Santa Coloma de Gramenet-nabolaget utenfor Barcelona. Liket ble oppdaget på lørdag.

Det antas at mannen blitt sittende fast med hodet ned i det ene dinosaurbenet da han forsøkte å få tak i mobiltelefonen sin, skriver El Caso.

Mindreårig gutt oppdaget liket

Den døde mannen ble funnet av politiet etter at en far og hans sønn varslet myndighetene. Den mindreårige sønnen skal ha observert noe som stakk ut fra statuen. Da faren kom til oppdaget han den døde mannen.

– Vi fant liket av en mann inne i et ben på denne dinosaurstatuen. Det var en ulykke, det er ikke tegn til vold. Personen kom seg inn i statuens ben og ble fanget. Det ser ut til at han prøve å få tak i mobilen sin, som han hadde mistet. Det virker som om han gikk inn gjennom statuens hode og ikke kom seg ut igjen, sier en talskvinne for politiet i regionen til avisa The Guardian.

Satt fast lenge

Politiet tror mannen kan ha sittet fast i statuen i to dager før liket ble funnet.

Lokale medier opplyser om at mannen skal ha blitt meldt savnet av familien få timer før han ble funnet død, skriver Dagbladet.

Ifølge BBC er statuen nå fjernet fra stedet.